Party-service cégek > Születésnap - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Party-service cégek > 28 weboldal. Kategória leírása:

szuletesnap.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Bonus Party Service
http://www.bonusparty.hu/

Bonus Party Service: Rendezvények különleges tálalásban.

Bonus Party Service
Fody Party Service
http://www.fodypartyservice.hu/

A Fody Rendezvényszervezési Kft. 13 éve, szinte az első teljes körű Party Service szolgáltatást nyújtó cégként jelent meg a hazai piacon.

Fody Party Service
Comp-let
http://www.comp-let.hu/

Cégünk 1995 óta foglalkozik rendezvényszervezéssel. Ennek keretén belül a legkülönbözőbb konferenciák, sajtótájékoztatók, állófogadások, koktél-partik, vállalati oktatások és családi rendezvények megszervezését és lebonyolítását vállaljuk.

Comp-let
Full Party Service - Kecskemét
http://www.fullparty.hu/

Full Party Service Kft. - Kecskemét.

Full Party Service - Kecskemét
Alexander Rendezvényszervezés
http://www.alexander.hu/

Alexander Rendezvényszervezés és Party Service.

Alexander Rendezvényszervezés
Shake House Party Service
http://www.shakehouse.hu/

Műsor- és programszervezés, dekoráció, vendéglátás, koktélbár, koktélshow...

Shake House Party Service
Buliszervező - catering - party service
http://www.buliszervezo.hu

Azzal a céllal keltettük életre cégünket, hogy fiatalos, könnyed hangulatú és egyedi rendezvényeket bonyolítsunk le, igazodva megrendelőink elképzeléseihez. Rendezvényeinkre jellemző a kötetlen hangulat, önfeledt szórakozás, kiválló ételek és páratlan kiszolgálás. Keressen fel minket és kérjen tőlünk ajánlatot

Buliszervező - catering - party service
ProParty
http://www.proparty.hu/

Koktélbár, szivarbár, party az otthonában...

ProParty
Private Chef Service
http://www.privatechefservice.hu/

Rendeljen saját séfet szeretteinek, hogy otthon élvezhesse a város legjobb éttermeinek hangulatát!

Private Chef Service
Hammbe szendvicsfutár
http://www.hammbeszendvics.hu/

Hammbe szendvicsfutár webáruház.

Hammbe szendvicsfutár
Hegyi party és esküvőszervező
http://eskuvotokre.hu/index.html

Hegyi party és esküvőszervező iroda, hogy a buli vagy az esküvő jól sikerüljön.

Hegyi party és esküvőszervező
A&J Party Service
http://www.aesjpartyservice.hu/

Cégünket, az A & J Stúdió Bt-t több éves szakmai gyakorlattal, vendéglátóipari tapasztalattal rendelkező munkatársaink segítségével működtetjük. Segítséget nyújtunk hivatalos és magánjellegű rendezvényeinek megszervezéséhez, lebonyolításához, az Ön által választott helyszínen vagy a mi rendezvénytermeinkben. Vállaljuk továbbá bankettek, céges rendezvények, sajtótájékoztatók, állófogadások, konferenciák, esküvői, születésnapi, családi rendezvények lebonyolítását. Ehhez természetesen a szükséges technikai felszereléseket, műsort, a dekorációt, valamint a teljeskörű vendéglátást is biztosítjuk. Célunk, hogy rendezvényeink ne csupán felejthetetlen élménnyel gazdagítsák partnereinket, hanem mindezt elérhető áron kínáljuk nekik. Ezen kívül kiemelt célunk a törvények és előírások maximális betartása mellett a rendezvényszervezés hazai gyakorlatának eu-konformmá tétele, valamint megrendelőink és partnereink elismerésének kivívása.

A&J Party Service
Sátorbérlés
http://bersator.hu

Sátorbérlés, rendezvényekre rendezvénysátor, partyra, party sátor ajánlatok! Állandó sátor akciók!Alapértékünk, hogy bérlőinket mindig a legmagasabb szinten szolgáljuk ki. Számunkra fontos, hogy megbízható, hosszú távú és kölcsönösen előnyős partneri együttműködésben dolgozzunk. Fő tevékenységünk különböző sátor típusok és kiegészítők kölcsönzése. Sátorkínálatunk kiválóan alkalmasak és nélkülözhetetlenek fesztiválok, falunapok, koncertek, esküvők, ballagások, sportesemények, partik vagy más családi események, céges és politikai rendezvények lebonyolításához, ha azokat elegánsan, kellemesen szeretnék megoldani. Néhány fős családi partyktól kezdve a nagyvállalatok több ezer fős rendezvényeinek a megtartására.

Sátorbérlés
Szülinapi catering
http://cateringart.eu/

A születésnap az egyik legfontosabb ünnep az ember életében. Egy háziasszony számára pedig mi lehetne a legszebb ajándék, mint az, hogy ne kelljen a konyhában töltenie ezt az ünnepet is, úgy mint a többit. Catering és party service szolgáltatásunkkal leveszünk minden terhet a háziasszonyok és az esemény megszervezői válláról, csak a helyszínt kell megadni hová és kiválasztani milyen finomságokat és mi már szállítjuk is a megrendelt finomságokat. Az ünnepelt pedig addig szépítkezhet. Ha nem házibuli lesz Budapesten és környékén 39 remek rendezvényhelyszín ötlettel szolgálhatunk. Miért is ne feszítené szét a hagyományos éttermi vendéglátás kereteit? Akár extrém helyszínen és körülmények között teljesen egyedi menü összeállítását is vállaljuk. További részletekért látogasson el weboldalunkra.

Szülinapi catering
F.M. Cocktail Party Service
http://www.fmcocktailparty.hu/

Cégünk vállalja magas színvonalú koktél partyk, bulik, rendezvények, esküvők, születésnapok, lebonyolítását, koktélok készítését, tüzes mixer showkat, flair bemutatókat, nagyon kedvező áron! Érdeklődni: 06/70-380-2857

F.M. Cocktail Party Service
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
szuletesnap.wyw.hu: Születésnap katalógus. Születésnapi képeslapok, idézetek, sms-ek, receptek, és meghívók. Szülinapi party, ajándékok, versek. Gyerekzsúr, idézetek, linkek.
Gyűjteményünkben 398 válogatott születésnap témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 398 | Várakozó linkek: 7 | Ajánlott linkek: 5 | Linkre kattintás összesen: 833803